Onze partners.
Samenwerken voor de beste resultaten.

Check Twice: Benelux PR

Wilt u één centraal aanspreekpunt voor uw PR-zaken in de Benelux? En verwacht u tegelijkertijd specifieke expertise in de verschillende deelmarkten? Voor MCS PR is de hele Benelux het werkterrein. In België hebben we een samenwerkingsverband met Quadrant Communications: Check Twice. Klanten van Check Twice zijn onder andere Cisco en Pure Storage.

FinITiative: Fintech PR

Specifiek voor organisaties die actief zijn in de snel groeiende fintech-sector, heeft MCS PR de krachten gebundeld met CitySavvy, een bureau dat is gespecialiseerd in financiële PR. Het resultaat is FinITiative: een PR-concept dat de technische PR-expertise van MCS PR en de financiële PR-kennis van CitySavvy combineert. Gezamenlijk adviseren we zowel scale-ups als gevestigde partijen over de beste PR-aanpak weten we deze beide facetten van de fintech-wereld op de juiste wijze onder de aandacht te brengen van de doelgroepen. Onder andere Digital MKB is klant van FinITiative.

Enterie: pan-Europees PR-netwerk

MCS PR is lid van Enterie: een internationaal netwerk van PR-bureaus die zijn gespecialiseerd in de digitale economie. Samen helpen wij snel groeiende, innovatieve merken om uit te breiden naar andere landen in Europa en naar de VS.
Lees meer…