Onze partners.
Samenwerken voor de beste resultaten.

Check Twice: Benelux PR

Wilt u één centraal aanspreekpunt voor uw PR-zaken in de Benelux? En verwacht u tegelijkertijd specifieke expertise in de verschillende deelmarkten? Voor MCS PR is de hele Benelux het werkterrein. In België hebben we een samenwerkingsverband met Quadrant Communications: Check Twice. Klanten van Check Twice zijn onder andere Cisco en Pure Storage.
Lees meer…

Check Twice logo

FinITiative: Fintech PR

Specifiek voor organisaties die actief zijn in de snel groeiende fintech-sector, heeft MCS PR de krachten gebundeld met CitySavvy, een bureau dat is gespecialiseerd in financiële PR. Het resultaat is FinITiative: een PR-concept dat de technische PR-expertise van MCS PR en de financiële PR-kennis van CitySavvy combineert. Gezamenlijk adviseren we zowel scale-ups als gevestigde partijen over de beste PR-aanpak weten we deze beide facetten van de fintech-wereld op de juiste wijze onder de aandacht te brengen van de doelgroepen. Onder andere Digital MKB is klant van FinITiative.
Lees meer…

FinITiative logo

Convoy: wereldwijd PR-netwek

MCS PR is lid van Convoy: een internationaal netwerk van onafhankelijke tech PR-bureaus met partners in Australië, Brazilië, China, Denemarken, Duitsland, de Filipijnen, Frankrijk, Hongarije, India, Indonesië, Israël, Italië, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Polen, Rusland, Spanje, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Zweden.
Lees meer…

Convoy logo

Enterie: pan-Europees PR-netwerk

MCS PR is tevens lid van Enterie: een netwerk van Europese PR-bureaus, gespecialiseerd in de digitale economie. Samen helpen wij snel groeiende, innovatieve merken om uit te breiden naar andere landen in Europa.
Lees meer…

Enterie logo