Onze overige diensten.

Kernboodschappensessies

De basis voor effectieve geïntegreerde communicatie is een set heldere kernboodschappen. Boodschappen die direct duidelijk maken wat uw bedrijf doet, waar het voor staat en vooral: waarom u dat doet. Maar die boodschappen verzin je niet even zomaar. Het vraagt een objectieve blik, inzicht in de markt en kennis van uw bedrijfsactiviteiten en van unieke kenmerken van uw bedrijf.

Tijdens een kernboodschappensessie zet één van onze senior adviseurs samen met u deze zaken op een rijtje, waarna een aantal boodschappen wordt geformuleerd. Die boodschappen worden vervolgens gebruikt in al uw communicatie-uitingen.

Mediatrainingen

Een gesprek met een journalist kan resulteren in een mooi artikel, in de krant, in een tijdschrift of misschien wel op de radio of tv. Maar hoe zorgt u ervoor dat de journalist ook daadwerkelijk aandacht heeft voor uw boodschap? Weet u wat u wel of juist helemaal niet wilt zeggen? Hoe reageert u op kritische vragen?

Een mediatraining door één van onze ervaren journalisten zorgt ervoor dat u optimaal bent voorbereid op een interview en valkuilen voorkomt. U krijgt praktische tips en leert hoe u een interview naar uw hand kunt zetten.

Mocht u nog twijfelen aan het nu van een mediatraining, dan raden wij u aan om dit fragment op YouTube eens te bekijken…

Persevenementen

Een persevenement is een uitstekende manier om uw boodschap op een aansprekende manier onder de aandacht van de media te brengen en de contacten met journalisten te versterken. MCS PR kan een compleet evenement voor u organiseren, inclusief locatie, catering en natuurlijk met de juiste journalisten. Daarbij werken we samen met creatieve evenementenbureaus om onze ideeën voor uw merk vorm te geven.

MCS PR helpt u met de voorbereidingen, zorgt voor de benodigde technische middelen en kan ook boeiende gastsprekers verzorgen. Zo zorgen we voor een ‘Wow!’-effect bij de lancering van een product of van uw merk, waarbij we influencers, de media en uiteindelijk uw doelgroepen bereiken. En een evenement kan ook perfect materiaal opleveren voor vlogs en korte videoclips, om te delen via sociale media.