Mediarelaties

Mediarelaties

Het geheim van PR-succes zit voor een belangrijk deel in de relaties die een bureau heeft met de verschillende media. Dit heeft twee kanten. Enerzijds zorgt die relatie ervoor dat wij precies weten welke journalist we voor een bepaald onderwerp moeten benaderen. Aan de andere kant weet een journalist dat wij hem alleen benaderen als we ook inderdaad nieuws of andere informatie hebben die voor hem of haar relevant is. Daarom zijn ze vaak bereid om naar onze ideeën en pitches te luisteren. Een belangrijk voordeel in deze tijd waarin journalisten worden overspoeld met persberichten, uitnodigingen en ander materiaal.

MCS PR heeft in zijn ruim 26-jarige bestaan een ongeëvenaard netwerk opgebouwd met journalisten en redacteuren van vrijwel alle bekende media, van dagbladen tot vakbladen tot bloggers.  En het komt regelmatig voor dat journalisten ons benaderen met de vraag of wij ze kunnen helpen met het invullen van een bepaald onderwerp. Wij kijken dan welke van onze cliënten passen bij dat onderwerp.

Dankzij onze sterke mediarelaties zorgt MCS PR ervoor dat u en uw organisatie op het netvlies komen van de juiste journalisten.

Eerlijk

Wij proberen niet recht te praten wat krom is. Wij benaderen media net zoals onze klanten: enthousiast, open en eerlijk, met informatie waar zij wat aan hebben.