MCS PR treedt toe tot Enterie PR-netwerk

By 22 oktober 2018Persberichten

Europees PR-netwerk voor tech startups en digitale bedrijven

  • PR-netwerk met vertegenwoordiging in verschillende Europese landen
  • Gespecialiseerd in PR voor bedrijven in de technologiesector
  • In combinatie met andere partnerships nu PR-ondersteuning mogelijk in vrijwel heel Europa en de VS

22 oktober 2018 – MCS PR is lid geworden van Enterie, een netwerk van onafhankelijke PR-bureaus gespecialiseerd in PR voor bedrijven die actief zijn in de digitale economie. Enterie heeft tevens nieuwe partners opgetekend in Duitsland en Spanje. Samen met de partnerbureaus in Denemarken, Frankrijk, Italië, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Zweden is zo een pan-Europees PR-netwerk ontstaan dat snel groeiende digitale ondernemingen helpt om verder uit te breiden in Europa.

“Veel startende en groeiende bedrijven zoeken naar PR-ondersteuning in verschillende landen. Dit netwerk biedt die ondersteuning, via een reeks professionele en deskundige PR-bureaus die ruime ervaring hebben op het gebied van technologie en de digitale economie”, zegt Perlita Fränkel, Managing Partner van MCS PR. “Wij weten hoe we deze bedrijven moeten adviseren en ondersteunen bij hun verdere groei in Nederland en daarbuiten. Deze stap sluit voor ons ook uitstekend aan op FinITiative: het PR-initiatief voor de fintech-sector dat wij begin dit jaar samen met CitySavvy hebben opgezet.”

Enterie is ontstaan als een informeel samenwerkingsverband van PR-bureaus gespecialiseerd in tech startups, disruptors en snel groeiende bedrijven. Inmiddels is Enterie uitgegroeid tot een PR-netwerk dat cliënten ondersteunt in vrijwel heel Europa. MCS PR is de Enterie-partner voor de Benelux. Dankzij partnerships met Enterie en met andere PR-bureaus kan MCS PR nu klanten ondersteunen in vrijwel heel Europa en in de VS.

Over MCS PR
MCS PR is een onafhankelijk full-service PR-bureau, dat meer dan 25 jaar ervaring heeft met dienstverlening aan bedrijven in de digitale technologiesector. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote – al dan niet beursgenoteerde – organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Avit, Barracuda Networks, Cisco, Cegeka, Comstor, DXC Technology, Ebury, Fox-IT, Innovation Booster, Pure Storage, Sogeti, Stripe en Veenman. Meer informatie over MCS PR is te vinden op: https://mcspr.nl/. Volg MCS PR ook op Twitter: @mcspr