Feiten & Cijfers

Wie is MCS PR?

Er is geen PR-bureau met meer ervaring in de technologiesector dan MCS PR. De afgelopen 29 jaar hebben talloze technologiebedrijven – van start-up tot multinational – hun publiciteitbehoeften aan ons toevertrouwd. Onze PR-plannen zijn creatief en realistisch en ze doen wat ze moeten doen: resultaat leveren.

Ontstaan

MCS PR is in 1992 opgericht door Perlita Fränkel, Peter de Groot en Robert de Moll.

Visie

In een wereld waarin informatie-overload alleen maar toeneemt, is het zaak dat je mensen niet alleen weet te bereiken, maar ook weet te raken.

Missie

Onze klanten een onderscheidende en impactvolle stem geven in de media.

Strategie

Resultaatgericht handelen in samenspraak met klant en stakeholders.

Directie

Perlita Fränkel en Peter de Groot.

Medewerkers

MCS PR heeft zes medewerkers in dienst en werkt daarnaast samen met ervaren freelancers zoals tekstschrijvers, fotografen, videoproducenten, illustratoren, maar ook zelfstandige communicatie consultants, zodat het bureau snel en eenvoudig kan opschalen, zowel in kennis als in capaciteit.

Klanten

MCS PR werkt voor vooraanstaande organisaties – klein én groot – in de technologiesector zoals Barracuda Networks, Conscia, Cegeka, Ebury, Fox IT, in3, Jamf, NorthC Datacenters, Personio, Pure Storage, SecureMe2 en Veenman.

Adres

MCS PR is gevestigd aan de Siriusdreef 17, 2132 WT Hoofddorp. Via email bereikbaar op info@mcspr.nl. Telefonisch contact opnemen via 023-5628208. Volg MCS PR op Twitter en LinkedIn.