Aansprekende klantencases zijn perfect
voor het genereren van leads.

Klantencases

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs voor uw organisatie. Zij kunnen vertellen hoe u ze heeft geholpen bij het oplossen van hun uitdagingen, waar uw expertise ligt en hoe klant- en servicegericht uw organisatie is. De klantencase is dan ook een zeer effectief middel om leads te genereren en potentiële klanten te overtuigen.

Het uitgangspunt is vaak een aansprekend, succesvol project bij een klant die bereid is om daarover te vertellen. Onze content specialisten schrijven een heldere, aansprekende en informatieve tekst waarin wordt beschreven voor welke uitdagingen de klant stond, hoe u deze heeft weten op te lossen en wat dit de klant uiteindelijk heeft opgeleverd.

Het resultaat is een relevant en herkenbaar verhaal dat de sterkte kanten van uw organisatie en van uw oplossingen en diensten duidelijk naar voren brengt.

Een goede klantencase kan op verschillende manieren worden ingezet. Als flyer, als content voor uw website en voor uw social media-kanalen, als content voor nieuwsbrieven etc. Maar ook de media zijn vaak op zoek naar interessante klantencases die laten zien hoe organisaties uitdagingen aanpakken en oplossen.

Behalve geschreven cases kunnen wij ook klantencases in de vorm van bedrijfsvideo’s voor uw verzorgen. Die kunt u makkelijk delen op uw website en via sociale media.