Onze content specialisten schrijven aansprekende blogs of sterke opiniestukken
uit naam van u of van uw medewerkers.

Blogs & opiniestukken

Goed geschreven verhalen door de eigen medewerkers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de bedrijfsreputatie en het imago. Deze content – blogs, verhalen, opiniestukken etc. – worden gepubliceerd op uw website, waarna ze via social media gedeeld kunnen worden. Maar MCS PR kan ook zorgen voor publicatie in de media of op onafhankelijke contentplatforms, om het bereik te vergroten.

Maar, niet iedereen is een geboren schrijver. Een medewerker kan beschikken over ongeëvenaarde expertise, een directeur of manager kan een zeer uitgesproken visie of mening hebben, maar kunnen ze dat ook helder verwoorden? En hebben ze daar überhaupt de tijd voor? Zij moeten zich immers bezighouden met de business.

MCS PR kan deze teksten voor u schrijven. Onze content specialisten creëren aan de hand van persoonlijke input, gecombineerd met hun kennis over de markt, een persoonlijke blog of een sterk opiniestuk uit naam van uw medewerker of manager. Natuurlijk met de juiste boodschappen en toonzetting, afgestemd op de doelgroep. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige en relevante content die uw bedrijf, uw expertise en uw visie uitdragen, zonder dat het uw mensen onnodig veel tijd kost.