Ons team van ervaren professionals beschikt een optimale mix van talenten.
Zo ondersteunen we uw business met effectieve PR die impact maakt en resultaten oplevert.

Aanpak

De manier waarop we communiceren verandert continu. MCS PR volgt de ontwikkelingen op de voet en zet de nieuwste communicatiemiddelen in, zónder bewezen methodes los te laten. De integratie van PR en social media met marketingcommunicatie zorgt voor nieuwe kansen en betere resultaten. Waar nodig schakelen we experts uit verschillende disciplines in, voor ‘360-gradencommunicatie’. Met onze diepgaande kennis van technologie en inzicht in actuele marktontwikkelingen brengen we uw boodschappen over op uw doelgroepen. Zo zorgen wij ervoor dat u zich onderscheidt van de concurrentie en een top-of-mindpositie bereikt.

Onze kracht ligt in ons vermogen om nieuwe ontwikkelingen in de juiste context te plaatsen. En ook al hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, we zijn nooit te oud om te leren en onszelf te vernieuwen. Met een optimale mix van talenten en skills ondersteunen we uw business met effectieve PR die impact maakt. Van het ontwikkelen van visie, kernboodschappen, en thought-leadershipprogramma’s tot de productintroducties of het ontwikkelen van creatieve concepten die opvallen.

PR is en blijft mensenwerk. Onze relatie met u staat daarom voorop. We zien onszelf niet als een externe adviseur, maar als een echte partner. Samen komen we resultaten die uw business verder brengen.