Team

Home/Team
Team 2018-06-14T10:30:06+00:00

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

mcs pr perlita frankel

PERLITA FRÄNKEL

Perlita is een top expert in de ICT-sector. Al sinds de komst van de eerste PC. Zij  ziet PR-kansen waar niemand anders ze ziet. En weet die kansen ook te benutten. Als het niet linksom kan, dan rechtsom. In haar rol als account director is ze nog altijd betrokken bij de dagelijkse operaties. Zo deelt ze voortdurend haar diepgaande communicatiekennis en –inzichten met haar MCS-collega’s. Naast werken houdt Perlita van de goede dingen van het leven. Ze geniet volop van lekker eten, shoppen en mooie reizen maken. Ook voor haar labrador heeft ze alle aandacht.

mcs pr peter de groot

PETER DE GROOT

Peter is de stille kracht binnen MCS PR. Als medeoprichter, -eigenaar en financieel directeur van het bureau houdt hij de boel draaiende. Dat geeft collega’s alle gelegenheid zich volledig te richten op dienstverlening aan klanten en media. Op en top genieten doet Peter van een mooie ossenhaas, een Indische rijsttafel, en alles wat Den Haag te bieden heeft incl. een broodje ‘Verschrikkelijk’ van Dootje. Met zijn creatieve geest spuit hij waar nodig ook ideeën voor diverse PR-projecten.

mcs pr marguerite van der heijden

MARGUERITE VAN DER HEIJDEN

Marguerite is our native English speaker. As 3rd generation ‘airline brat’ she has lived in many countries around the world before settling in the Netherlands. Marguerite is also our ‘come-back kid’ as she initially joined MCS in 2000 till 2003 and returned in 2010 as senior PR consultant. With her background, it’s no surprise that Marguerite was a marketing communications manager in the airline industry for many years before switching to PR. Marguerite still has the ‘travel bug’ and loves to discover new cultures and people. A keen gardener, she thrives as soon as spring appears and the ‘outdoor’ season has commenced. PS: Ze spreekt ook Nederlands.

mcs pr arnout lansberg

ARNOUT LANSBERG

Arnout weet als senior content adviseur hoe je een complexe boodschap begrijpelijk, toegankelijk en boeiend maakt voor de doelgroep. Met zijn journalistieke ervaring helpt hij klanten een onderscheidend verhaal te vertellen dat nieuwswaardig is. Arnout heeft ruime kennis over ICT-onderwerpen en informeert zich voortdurend over de laatste ontwikkelingen. Hij zit bovenop het nieuws en houdt zich ook uit persoonlijke interesse op de hoogte over technologie en wetenschap. Arnout is een fan van Monty Python en geeft in zijn vrije tijd les in rock ’n roll- en Lindy hop-dansen.

mcs pr hans van raaij

HANS VAN RAAIJ

De mediatrainer en verhalenverteller van MCS PR heet Hans. Hij weet  als senior content adviseur hoe je een technologieboodschap relevant maakt door deze te koppelen aan actuele maatschappelijke en sociaal/economische ontwikkelingen. Hans daagt klanten uit om samen de visie van de organisatie met bijzondere verhalen over het voetlicht te brengen. Uiteraard met behulp van computers, componeert Hans in zijn vrije tijd muziek. Maar ook het analoge ‘tweaken’ van gitaren en buizenversterkers doet hij graag.

mcs pr carroll florentinus

CARROLL FLORENTINUS

Carroll heeft een achtergrond van ruim 25 jaar ervaring in PR in de ICT-branche, zowel in de consumenten- als zakelijke markt. Ze heeft gewerkt als PR- en Event Manager bij Microsoft en als Pers- en PR-manager bij Amsterdam RAI en is diverse jaren vanuit haar eigen bedrijf actief geweest in het communicatievak. Haar drijfveer is klanten te laten schitteren in de media! Sporten zoals dance-fitness en badmintoncompetitie in teamverband geven Carroll enorm veel energie!

mcs pr jolanda peek

JOLANDA PEEK

Jolanda is freelance communicatiestrateeg. Ze is meer dan 25 jaar actief in de IT-sector. Generalist in marketing- en arbeidsmarktcommunicatie en PR. In haar vrije tijd staat ze het liefst op het volleybalveld of in de keuken. Ook Bonaire is voor haar een geliefde plek. Ze koestert vriendschappen. Daar heeft ze zelfs een boek over geschreven.