Werken bij MCS

Home/Over MCS PR/Werken bij MCS
Werken bij MCS 2017-02-22T10:07:36+00:00

“WERKEN BIJ MCS PR: ELKE DAG ANDERS!”

VACATURE PR-CONSULTANT

 

Saai op kantoor? Bij MCS PR niet. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met een door de wol geverfde multinational in de IT-sector, het volgende stort je je op de PR-strategie van een kersverse startup.

Zo dynamisch als de werkomgeving is, zo betrouwbaar en stabiel is het team waarin je werkt: betrokken, toegewijd en met diepgaande kennis van (marketing)communicatie en ICT. MCS PR heeft 25 jaar ervaring met de PR voor het complete scala aan IT-bedrijven, van A-merken tot kleine specialisten. En wij weten als geen ander welke impact technologie heeft op onze maatschappij en onze economie.

Bij MCS PR word je voortdurend uitgedaagd, ongeacht welke vorm van communicatie het betreft. Of het nu gaat om ‘owned’, ’earned‘, ‘social’ of ‘paid’, of beter nog: de mix ervan. Maar als je de juiste instelling hebt, krijg je ook volop de kans. En ook alle ruimte om je eigen creativiteit en inbreng te introduceren. Juist het toevoegen van een eigen ‘sausje’ is essentieel in ons werk én binnen ons team. Als je die kansen weet te benutten, dan kun je ver komen. Wat je nodig hebt, is een ondernemende en open geest, teamspirit, een flinke dosis lef en een proactieve houding. En minimaal drie jaar PR-ervaring, want wij en onze klanten stellen hoge eisen. Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

We bieden je alle ruimte voor een eigen inbreng. We zijn informeel, onze mensen zijn toegankelijk en we houden van korte lijntjes. Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, een laptop, smartphone en een pensioenregeling.

Lijkt je dit wat? Durf je de uitdaging aan?

Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Perlita Fränkel: perlita@mcspr.nl.