Integrated Works behaalt Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert certificering

Home/Persbericht/Integrated Works behaalt Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert certificering

Integrated Works behaalt Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert certificering

Eerste Cisco-partner in Nederland met dit Cisco IoT partnercertificaat

Nieuw-Vennep, 10 januari 2018 – Integrated Works heeft de Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert certificering behaald. Het verkrijgen van deze specialisatie is een voorwaarde die Cisco aan partners stelt om geavanceerde IoT-oplossingen voor de industrie te ontwerpen en te bouwen. Integrated Works is de enige Cisco-partner in Nederland die deze certificering bezit. Datzelfde geldt voor de Cisco Advanced Internet of Things – Manufacturing Specialization certificering, die Integrated Works al eerder behaalde.

Met de Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert specialisatie kunnen partners hun expertise op het gebied van Operationele Technologie (OT) combineren met hun kennis van Cisco-netwerktechnologie. Als gecertificeerd IoT-partner bezit Integrated Works bewezen expertise in diverse industriesectoren, zoals de verwerkende industrie, energie en nutsbedrijven en reis en transport. De specialisten van het bedrijf bezitten diepgaande expertise van de producten en concepten van Cisco en zijn zo in staat om de IoT-behoeften van klanten te vertalen naar concrete oplossingen.

“Steeds meer industriebedrijven hebben behoefte aan goed geïntegreerde, efficiënte en optimaal beveiligde IoT-omgevingen. Het ontwerpen en bouwen van dit soort oplossingen vraagt om specifieke expertise en gedegen kennis van de Cisco-architectuur en bijbehorende IoT-oplossingen. Deze certificering is voor klanten het bewijs dat Integrated Works deze kennis en expertise bezit en dat we voldoen aan alle eisen die Cisco op dit gebied stelt aan zijn partners. Natuurlijk zijn we er bijzonder trots op dat wij de eerste Cisco-partner in Nederland zijn die dit certificaat heeft behaald”, zegt Remco Apon, directeur Integrated Works.

“We hechten er veel waarde aan dat onze partners voorop lopen in kennis en dat zij zich zo veel mogelijk specialiseren en certificeren om zo de waarde van Cisco goed te positioneren. Zeker op het snel groeiende gebied van het ‘Internet of Things’ is er een duidelijke behoefte aan de juiste expertise. Wij denken dat Integrated Works met deze certificering onze gezamenlijke industrieklanten nog beter kan ondersteunen bij hun IoT-projecten”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco Nederland.

Over Integrated Works
Integrated Works (IW) realiseert netwerkverbindingen die de business van zijn klanten verder brengen. Deze verbindingen zorgen nu en in de toekomst voor de flexibiliteit en capaciteit die bedrijven nodig hebben om direct in te kunnen spelen op zakelijke ontwikkelingen. Daarbij verzorgt het bedrijf de levering van alle communicatiemiddelen en het onderhoud. Integrated Works combineert kennis van (managed) netwerk-, telefonie- en beveiligingssystemen met bewezen expertise over de nieuwste ICT-oplossingen. De focus ligt op Internet of Things, collaboration en enterprise netwerken. Daarnaast integreert Integrated Works OT- en IT-netwerken voor de ontsluiting van OT-data voor IT-toepassingen en omgekeerd. Integrated Works maakt voor zijn oplossingen gebruik van Cisco-technologie en beschikt over de hoogste Cisco-certificeringen op het gebied van collaboration, enterprise networking, security en IoT. Voor meer informatie: www.integratedworks.nl.

Contactpersoon voor de pers:
Integrated Works, Nanja de Nier, nanja.de.nier@integratedworks.nl, 06 34 77 63 90

2018-01-10T10:25:04+00:00