Barracuda Networks vernieuwt EMEA channel partnerprogramma

Venlo, 22 mei 2018 Barracuda Networks vernieuwt zijn reseller partnerprogramma in EMEA. Partners kunnen onder andere rekenen op een betere beloning voor hun investeringen en op commitment.

Het vernieuwde partnerprogramma omvat:

  • Nieuwe vereisten voor resellers, voor ieder partnerniveau;
  • Een vereenvoudigde kortingsstructuur;
  • Makkelijkere en snellere registratie van klantendeals;
  • Betere toegang tot online training voor partners via Barracuda Campus;
  • Toegang tot marketingmiddelen en -programma’s via de Barracuda Partner Portal;
  • Technische ondersteuning.

Verder verlicht het vernieuwde EMEA Partner Programma de administratieve last voor partners en wordt het makkelijker om offertes voor Barracuda-producten uit te brengen. Ook kunnen partners rekenen op hogere marges en beloningen voor het identificeren van kansen voor Barracuda-producten.

“Cybersecurity en databescherming blijven belangrijke groeigebieden voor het kanaal in EMEA, nu deze thema’s steeds meer aandacht krijgen bij bedrijven”, zegt Chris Ross, senior vice president, international sales bij Barracuda Networks. “We zijn vastbesloten om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen, omdat de bijdrage van het kanaal cruciaal is voor onze gezamenlijke groei. Met dit vernieuwde programma hebben we twee doelen: het makkelijker maken voor partners om zaken te doen met Barracuda en om resellers te stimuleren om de oplossingen van Barracuda als eerste keus voor te stellen aan klanten.”

Het nieuwe programma helpt partners ook om te investeren in training, in technische en verkoopvaardigheden en in business development om te zorgen voor meer omzet.

Kijk voor meer informatie over het Barracuda partnerprogramma op www.barracuda.com/partners/channel.

Over Barracuda Networks
Barracuda vereenvoudigt IT met voor de cloud geschikte oplossingen waarmee klanten hun netwerken, toepassingen en data kunnen beschermen, ongeacht waar deze zich bevinden. Deze krachtige, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare oplossingen worden gebruikt door ruim 150.000 organisaties over de hele wereld. Ze zijn beschikbaar als appliance, als virtuele appliance en in configuraties voor de cloud en voor hybride omgevingen. Het businessmodel van Barracuda is gericht op het bieden van waardevolle, op abonnementen gebaseerde IT-oplossingen die end-to-end netwerk- en databescherming bieden. Kijk voor meer informatie op www.barracuda.com.