Aanpak

Home/Aanpak
Aanpak 2017-03-30T12:46:36+00:00

“PR-succes verzekerd”

Net als de wereld om ons heen, verandert de manier waarop we communiceren voortdurend. Bij MCS PR verstaan we de kunst om met onze tijd mee te gaan en nieuwe communicatiemiddelen in te zetten, zónder meteen de oude volledig los te laten. De integratie van PR en social media met marketingcommunicatie levert samenwerkingsvormen op die het PR-vak verder verbreden. Waar nodig slaan onze consultants de handen ineen met experts in verschillende disciplines om u ‘360-gradencommunicatie’ te bieden. We combineren onze diepgaande kennis van technologie en marktontwikkelingen met ons talent om uw boodschap optimaal over te brengen op de personen en organisaties die u wilt bereiken. Altijd met de juiste middelen en via de juiste intermediairs. Zo zorgen wij er als geen ander voor dat u zich boven de concurrentie verheft om een top-of-mindpositie in te nemen.

We onderscheiden ons van andere communicatiespecialisten binnen de technologiesector door nieuwe ontwikkelingen altijd in de juiste context te plaatsen. En ook al hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, we zijn nooit te oud om te leren en onszelf te vernieuwen. Ook dát is MCS PR! Met een veelzijdige mix van perfect op elkaar aansluitende talenten staan we u bij met consistente, geloofwaardige en effectieve PR. Of het nu gaat om het ontwikkelen van visie, kernboodschappen, thought-leadershipprogramma’s, de introductie van een nieuw product of het bedenken en uitwerken van een creatief concept.

PR is en blijft mensenwerk. Daarom vinden we een hechte relatie met u heel belangrijk. We zien onszelf dan ook liever als een echte partner dan als ‘zomaar’ een externe adviseur. Om samen het beste resultaat te realiseren, staan we altijd voor u klaar.